Rotary golfbal
De Rotary golfbal
De Rotary golfbal is een two-piece medium spin bal die volledig voldoet aan de huidige Europese kwaliteitseisen (R & A) en aan de richtlijnen van de United States Golf Association (USGA). Deze bal is het resultaat van grondige research op het gebied van grondstoffen, constructie, design en productieprocessen. De strenge kwaliteitscontrole is de "finishing touch"!

Feeling
Met de bal hebt u het juiste "balcontact". Feeling met de bal is onmisbaar voor een perfecte slag.

Rotatie
De Rotary bal is een "medium-spin" bal en heeft daardoor de optimale rotatiesnelheid. Met de medium-spin bal hebt u bij iedere slag een perfecte balcontrole. Bovendien kan deze bal zéér ver geslagen worden.

Duurzaamheid
De cover van de bal bestaat uit het revolutionaire IOTEK® materiaal. Door de extreme testen die de bal heeft doorstaan op de computergestuurde afslagmachine, heeft de bal in alle opzichten het predikaat "cut proof" verworven.

Verpakking
sleeve 4 stuks (1x4)
omdoos 12 stuks (3x4)
display 96 stuks (24x4)

Aerodynamica
Het unieke dimple-design: 432 dimples in drie verschillende maten, welke symmetrisch over het baloppervlak zijn verdeeld, zorgt, samen met de "loft" van de diverse golfclubs (van driver tot wedge) voor een optimale "vlucht" bij de afslag en voor een juiste "approach" op de green bij het neerkomen van de bal.

Golfbal specificatie

Type

Compressie
Constructie

MS (Medium Spin)
HP (High Performance)
90 - 100
Two-piece

Materiaal cover
Kern
Balafmeting
Balgewicht

IOTEK
massief
42,67 - 42,82 mm
45,36 - 45,93 gram


R&A en USGA gekeurd


 
 
   
 


copyright Evergreen Golf B.V. 2006©