Rotary Private Line logo-golfbal

Wilt u iemand verrassen met een heel persoonlijk cadeau? Hebt u zelf graag iets, dat niet iedereen al heeft? Wilt u voor een bijzondere golfdag ook graag een bijzondere golfbal?

De Rotary Private Line biedt uitkomst!

Wij bedrukken deze bal voor u met naam, logo of tekst naar keuze. Het gehele bedrukkingsproces, van ontwerp tot eindresultaat, wordt in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor zijn wij flexibel en meedenkend t.a.v. uw bedrukkingswensen. U kunt zeker zijn van een vakkundige, correcte en snelle uitvoering van uw opdracht.

De Rotary golfbal
De Rotary golfbal is een two-piece bal, die volledig voldoet aan de huidige Europese kwaliteitseisen (R & A) en aan de richtlijnen van de United States Golf Association (USGA). Deze bal is het resultaat van grondige research op het gebied van grondstoffen, constructie, design en productieprocessen. De strenge kwaliteitscontrole is de "finishing touch"!

Duurzaamheid
De cover van de bal bestaat uit het revolutionaire IOTEK® materiaal. Door de extreme testen die de bal heeft doorstaan op de computergestuurde afslagmachine, heeft de bal in alle opzichten het predikaat "cut proof" verworven.


Aerodynamica
Het unieke dimple-design: 432 dimples in drie verschillende maten, welke symmetrisch over het baloppervlak zijn verdeeld, zorgt, samen met de "loft" van de diverse golfclubs (van driver tot wedge) voor een optimale "vlucht" bij de afslag en voor een juiste "approach" op de green bij het neerkomen van de bal.

Golfbal specificatie

Type

Compressie
Constructie

MS (medium spin)
HP (High Performance)

90 - 100
Two piece

Materiaal cover
Kern
Balafmeting
Balgewicht

IOTEK
massief
42,67 - 42,82 mm
45,36 - 45,93 gram

R&A en USGA gekeurd

Standaard bedrukkingskleuren

K4 rood, K8 blauw, K12 zwart. Andere kleuren op aanvraag mogelijk. Keuze uit 680 verschillende PMS kleuren (Pantone Matching System).

Max. afmeting bedrukking
30x10mm

Verpakking
sleeve :
omdoos :
display :


4 stuks (1 x 4)
12 stuks (3 x 4)
96 stuks (24x4)


 
 
   
 


copyright Evergreen Golf B.V. 2006©