Evergreen VIP Line logo-golfbal
Hole-in-one met uw logo !
Wist u dat de gemiddelde golfer tijdens een 18-holes ronde circa 200 maal contact heeft met de bal, dus maar liefst 200 maal naar de bal kijkt? - En iedere keer ziet hij uw logo... Dit is "spelenderwijs" contact.
De Evergreen® “Long Distance-High Performance" golfbal is een bal, die uw naam eer aandoet. Deze bal wordt voor u door ons bedrukt met naam en/of logo of een andere, door u gewenste tekst.

Om uw logo of beeldmerk alle aandacht te geven wordt de aanduiding "Evergreen LD 90 HP", die geregistreerd staat bij R&A en USGA, klein op de bal gedrukt. De volgnummers 1 t/m 4 worden onder uw eigen Logo en/of Firmanaam geplaatst en niet, zoals gebruikelijk bij andere merken, onder de merknaam van de bal.
De golfbal als visitekaartje

- levertijd slechts 5 dagen

- unieke haarscherpe bedrukking

- bedrukking tot 6 kleuren mogelijk

- géén extra kosten voor bedrukking, ontwerp,
- cliche/film, verpakking


"Uw Logo en/of Firmanaam is het merk van de bal"

Het bedrukkingsproces
Het gehele bedrukkingsproces, van ontwerp tot eindresultaat wordt in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij meedenken met uw bedrukkingswensen. U kunt zeker zijn van een vakkundige, correcte en snelle uitvoering van uw opdracht.

De Golfbal
De Evergreen® “Long Distance-High Performance" is een two-piece golfbal, die volledig voldoet aan de huidige Europese kwaliteitseisen en aan de richtlijnen van de United States Golf Association (USGA). Deze bal is het resultaat van grondige research op het gebied van grondstoffen, constructie, design en productieprocessen. De strenge kwaliteitscontrole is de “finishing touch". De golfer is verzekerd van een perfecte kwaliteit.

Golfbal specificatie

Type

Compressie
Constructie

LD (Long Distance)
HP (High Performance)
90 - 100
Two-piece

Materiaal cover
Kern
Balafmeting
Balgewicht

IOTEK
massief
42,67 - 42,82 mm
45,36 - 45,93 gram

R&A en USGA gekeurd

De cover van de bal bestaat uit het revolutionaire IOTEK® materiaal. Door de extreme testen die de bal heeft doorstaan op een computergestuurde afslagmachine heeft de bal in alle opzichten het predikaat “cut proof" verworven.

Hoewel het een “Long Distance" bal is, vertoont de bal óók een opmerkelijke balcontrole in het korte spel. Hierdoor is de bal geschikt voor elke golfer.


 
 
   
 


copyright Evergreen Golf B.V. 2006©